Ajuda - CANAL GENERALITAT

Benvingut a la pàgina d'ajuda de Canal Generalitat.

Des d'ací podràs resoldre els problemes més habituals per a garantir una navegació multimèdia per Canal Generalitat.

Si no pots resoldre el teu problema en esta pàgina, pots acudir a la secció Contacte i ens posarem en comunicació ràpidament.

No puc visualitzar els elements multimèdia de Canal Generalitat.

Si no veus els vídeos de Canal Generalitat, probablement no tingues instal·lat Windows Media Player o Flash (depenent de l'emisión) en el teu ordinador o la versió siga antiquada.

Seguix els senzills passos que et proposem a continuació:

1. Si l'emissió està en format Windows Media, descarregar l'arxiu d'instal·lació de Windows Media Player i guardar-ho en el teu PC. Recorda la carpeta on ho guardes.
  2. Fes doble clic k en l'arxiu descarregat. S'iniciarà la instal·lació. Per a això hauràs de seguir els passos que t'indica. Recorda que una vegada finalitzada la instal·lació, el teu ordinador pot demanar-te reiniciar el sistema perquè els canvis sorgisquen efecte, pel que has d'acceptar.
  3. Torna a Canal Generalitat i comprova la facilitat amb què accedixes als continguts multimèdia. Al peu d'aquesta pàgina tens dos enllaços per a probar si els tipus d'emissió et funcionen correctament.
  4. Si no pots veure els elements multimèdia de Windows Media a causa del navegador (en el cas de Mozilla Firefox o Google Chrome), probablement necessites instal·lar el següent plugin: descarregar l'arxiu.

1. Si l'emissió està en format Flash (H.264), feu clic ací per a anar a la pàgina d'instal·lació de l'Adobe Flash Player i segueix els pasos de la instal·lació.
  2. Torna a Canal Generalitat i comprova que tot funciona correctament. Al peu d'aquesta pàgina tens dos enllaços per a probar si els tipus d'emissió et funcionen correctament.

Gràcies per confiar en la Generalitat Valenciana.

Comprova que tot funciona correctament:

Provar vídeo amb la codificació en Windows Media Video.
Provar vídeo amb la codificació en Windows Media Video.

Provar vídeo amb la codificación en H.264.
Provar vídeo amb la codificación en H.264.